Поліцейські шукають грабіжників, які на Олексіївці виривали у жінок сумочки

Фото: Антикор

У Харкові поліцейські шукають грабіжників, які нападали на пенсіонерок і відбирали у них сумочки. Злочини скоювалися в темний час доби на на Олексіївці.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

10 травня о 21:20 на чергову частину Харківського районного управління поліції № 3 зі служби «102» повідомили, що в під’їзді будинку по проспекту Перемоги у 65-річної харків’янки зловмисники вихопили сумку.

На наступний день близько 23:30 біля будинку по проспекту Перемоги грабіжники вихопили сумку у 63-річної місцевої жительки.

Оперативники встановили одного з правопорушників. Ним виявився 20-річний харків’янин. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 186 КК (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Слідство триває – поліцейські встановлюють усіх причетних до нападів.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області 44-річний безробітний двічі вкрав гроші з автомобіля. Спочатку він забрав частину суми, але потім повернувся і витягнув з салону портмоне з рештою в ній грошима.