Харківські синхроністки завоювали ще одну золоту та срібну нагороди ЧЄ

Фото: noc-ukr.org

На чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Будапешті команда Харківської області з синхронного плавання завоювала ще дві нагороди. Всього на рахунку харків’янок – дві золоті і чотири срібні медалі.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради.

13 травня харківська збірна завоювала “золото” в комбінованій програмі ЧЄ. Спортсменки отримали від суддів 94,7000 бала.

Друге місце зайняли синхроністки з Греції (89,1000), трійку кращих замкнула збірна Білорусі (86,0667).

14 травня харків’янки Марта Федіна та Анастасія Савчук стали володарками срібних медалей в технічній програмі. За свій виступ дует отримав 94.3333 балів і посів друге місце. Перше було у росіянок Світлани Колесніченко та Світлани Ромашиної, а третє вибороли Анна Марія Александрі і Ейрін Александрі з Австрії.

Боротьба за медалі триває. 14 травня в вечірній програмі змагань підопічні головного тренера збірної України Світлани Саідової змагатимуться в довільній програмі груп, 15 травня – в хайлайті.

Як повідомляв Харків Times, перше “золото” чемпіонату Європи з водних видів спорту, який проходить в Будапешті, в скарбничку збірної України принесла харківська спортсменка Марта Федіна.

Потім Марта Федіна завоювала “срібло” в довільній програмі ЧЄ в Будапешті.

12 травня харківські синхроністки посіли друге місце в технічній програмі соло на першості Європи з водних видів спорту.

13 травня харків’янки посіли друге місце в змаганнях з синхронного плавання в технічній програмі дуетів ЧЄ в Будапешті.