54 харківські поліцейські вирушили на війну

У зоні ООС відбулася ротація зведеного загону Головного управління Нацполіціі Харківської області. У Костянтинівці Донецької області 54 харківських поліцейських полку поліції особливого призначення та роти патрульної служби особливого призначення «Схід» змінили таку ж кількість своїх товаришів, які два з половиною місяці підтримували порядок у прифронтовому регіоні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

За цей час харківські правоохоронці виявили в зоні ООС 27 кримінальних правопорушень, серед яких 9 стосувалися незаконного обігу наркотиків, 6 крадіжок, а також факти незаконного поводження зі зброєю, шахрайство, підробку документів, незаконну порубку лісу та інші злочини. Були знайдені 58 транспортних засобів, що перебувалим у розшуку.

Також поліцейські харківського зведеного загону викрили чотирьох людей, які «мають зв’язки із незаконними збройними формуваннями та представляють оперативний інтерес для СБУ» й шістьох таких, що переховуються від органів слідства та суду.

Виконували вони й звичну роботу – складено більше 150 протоколів про адміністративні порушення, з яких 96 стосувалися порушення карантинних заходів, 15- правил дорожнього руху, а 18 – керування транспортними засобами без документів та інших порушень.

Як повідомляв Харків Times, за минулу добу, 13 травня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню. Під час ворожого обстрілу військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав несумісне з життям кульове поранення.