Харківські синхроністки завоювали третю медаль чемпіонату Європи

Фото: sportevents.kharkiv.ua

На чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Будапешті команда Харківської області з синхронного плавання, яка також є національною збірною України, завоювала третю медаль. На рахунку харків’янок – одна золота і дві срібні нагороди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

У третій день змагань, 12 травня, харківські синхроністки посіли друге місце в технічній програмі соло на чемпіонаті Європи. Харків’янки Марта Федіна, Анастасія Савчук, Влада і Марина Алексєєви, Катерина Резнік, Аліна Шинкаренко, Ксенія Сидоренко, Єлизавета Яхно під керівництвом головної тренерки збірної Світлани Саідової отримали від суддів за свій виступ під музику з балету «Лебедине озеро» 92.3920 бали, які принесли їм срібну медаль чемпіонату.

Перемогу одержали росіянки, а бронзові медалі здобула збірна Іспанії.

13 травня на чемпіонаті будуть розіграні медалі в технічній програмі дуетів і в змаганнях комбінованих груп. Чемпіонат Європи з водних видів спорту стартував у Будапешті 10 травня і триватиме до 23-го.

Як повідомляв Харків Times, харківська спортсменка Марта Федіна стала чемпіонкою Європи з артистичного плавання на ЧЄ, який з 10 по 23 травня проходить в Будапешті. У довільній програмі континентальної першості з водних видів спорту в Будапешті харків’янка Марта Федіна завоювала срібну медаль.