Вночі на Салтівці згоріли три автомобілі (фото)

Нічна пожежа на Салтівці знищила три легкових автомобілі. Згоріли Audi Q5, Skoda Octavia і Honda HRV, припарковані поблизу житлової багатоповерхівки по вулиці Кричевського, 32 в Київському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про авто, що горіли біля житлового будинку, на номер служби порятунку «101» надійшло 12 травня о 2:07.

Коли рятувальники приїхали на місце події, вогонь повністю охопив Audi Q5 2018 року випуску і Skoda Octavia 2014 року випуску. Крім того, полум’я пошкодило задню частину автомобіля Honda HRV 2016 року випуску. Загальна площа пожежі склала близько 20 кв.м.

Протягом 20 хвилин рятувальники загасили пожежу і в 3:09 повністю ліквідували. За припущеннями рятувальників, причиною пожежі став підпал.

Люди під час події не постраждали.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За інформацією правоохоронців, Audi згорів повністю. Skoda та Honda, що стояли поруч, були пошкоджені внаслідок розповсюдження вогню вітром.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

ПОліцейські встановлюють всі обставини злочину та особ, причетних до нього.

Як повідомляв Харків Times, вночі 24 квітня в результаті пожежі, яка виникла на автостоянці на вулиці Сонячна 2, в Немишлянському районі Харкова, постраждав чоловік. Також вогонь знищив чотири мікроавтобуси і пошкодив трактор JCB.