У Харкові вітер повалив дерева на ЛЕП та трамвайні колії (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

10 травня харківські рятувальники п’ять разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. Вони прибирали повалені вітром дерева і гілки, які створювали проблеми в роботі міської інфраструктури і заважали руху транспорту

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

У Харкові дерева і гілки падали на лінії електропередач і трамвайні колії. Зокрема рятувальники працювали за адресами: вул. Ньютона, 3 і 5, вул. Свистуна, 12 і вул. Кошкіна, 2. Співробітники ДСНС розпиляли бензопилами повалені дерева і прибрали їх з проїжджої частини.

Протягом 8-10 травня у скверах та парках Харкова через сильний вітер впало п’ять дерев і чотири великі гілки. Про це повідомили у прес-службі міськради з посиланням на Управління екології та благоустрою Департаменту житлово-комунального господарства.

Дерева і гілки впали за такими адресами:

– Шевченківський район: зелена зона скверу 23 Серпня (дерево), зелена зона скверу 23 Серпня (гілка) і проїжджа частина по вул. Трінклера, 6 (гілка);

– Холодногірський район: промзона на вул. Беркоса, 15-17 (дерево);

– Основ’янський район: зелена зона у Дитячому парку (дерево);

– Немишлянський район: зелена зона на пр. Московському (дві гілки);

– Московський район: зелена зона скверу БК ХЕМЗ (дерево) і дорога по вул. Світлій, 49 (дерево).

за інформацією прес-служби, ці дерева та гілки розпиляють та приберуть працівники комунальних підприємств.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області до 12 травня під впливом тилової частини Каспійського циклону і його атмосферних фронтів збережеться холодна і вітряна погода, періодично будуть йти дощі.