Понад 90% харківських старшокласників повернулися на заняття в школи

Фото: zp.gov.ua

У вівторок, 11 травня, харківські старшокласники повернулися за парти. Більше місяця, з 5 квітня через складну епідситуацію із захворюваністю COVID-19 в Харкові учні старших класів навчалися дистанційно.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

На заняття в школи 11 травня прийшли більше 90% учнів, розповіла директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

За її словами, всього на коронавірус хворіє 147 дітей і 156 співробітників шкіл.

Ольга Деменко повідомила, що 433 працівники навчальних закладів, які перехворіли на коронавірус, отримали матеріальну допомогу з бюджету територіальної громади Харкова на загальну суму 2,8 млн грн. Тобто в середньому кожен з них отримав понад 6 тис. грн.

Директор департаменту наголосила, що Харків – єдине місто в Україні, де реалізують таку ініціативу. Нарахування виплат продовжиться.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові з 22 березня у зв’язку з зростанням кількості хворих на коронавірус достроково почалися шкільні канікули.

З 5 5 квітня в школах Харкова відновилося навчання, яке проходило за змішаною формою.

11 квітня в Харківській області встановлена «червона» зона карантину і введені обмеження, відповідні цьому рівню епідемічної небезпеки.

З 00:00 6 травня на території Харківської області скасували «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки і пов’язані з ним обмеження.