На Шишківці чоловік підпалив квартиру і гараж, намагаючись вкоротити собі віку (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

28-річний чоловік вранці 10 травня підпалив свою квартиру в будинку по 1-му Лісопарківському провулку,3а в Харкові, після чого влаштував пожежу в своєму гаражі на территорії гаражного кооперативу “Перемога”, що на вул. Старошишківській. Ймовірно, він мав намір вкоротити собі віку.

Про це Харків Times повідомив представник прес-служби Головного управління ДСНС області Дмитро Чайка.

“Пішов до гаража, закрився із середини та підпалив свій автомобіль. Люди почали стукати, говорили “Виходь, дим іде”, він кричав: “мені нічого не треба, жити не хочу”. Коли йому дихати стало нічим, сам відкрив та вийшов”, – сказав Чайка.

За повідомленням прес-служби, інформація про пожежу у гаражі надійшла на номер “101” о 9:35.

На гасіння пожежі прибули вогнеборці на трьох автоцистернах. На момент їх прибуття вогнем був охоплений гаражний бокс на площі 60 кв. м. В ньому палав автомобіль Honda Civic. Внаслідок пожежі постраждав 28-річний власник цього гаражу. Його госпіталізували до Опікового центру Харкова.

Крім того, вогонь розповсюдився на інший бокс, що знаходився нижче ярусом. В ньому горіли речі на площі 30 кв.м. До прибуття рятувальників з цього гаражу господар вивів автомобіль RAVON R4, але під дією полум’я авто встигло отримати пошкодження.

На гасіння пожежі вогнеборці подали два пожежних стволи. О 10:14 їм вдалось локалізувати розповсюдження вогню, об 11:46 — повністю ліквідувати його.