Підозрюваного у вбивстві рецидивіста швидко відшукали у Донецькій області

Фото: hk.npu.gov.ua

Суд у Харкові заарештував 57-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї 42-річної співмешканки у Київському районі Харкова, на 60 діб без права внесення застави.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Вбивство сталося вдень 4 травня, коли підозрюваний та жертва, мабуть, продовжуючи відзначати Великдень й інші травневі свята, посварилися під час застілля. Чоловік, який раніше вже був судимий за нанесення тілесних ушкоджень, крадіжку та грабіж, взявся за ніж і вдарив жінку в груди. Від отриманого поранення нещасна померла, а підозрюваний втік до міста Святогірськ Донецької області.

Однак, відмолити гріх у монастирі підозрюваному не судилося – правоохоронці за кілька годин встановили його особу та затримали втікача.

Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Чоловікові загрожує до 15 років тюремного ув’язнення, та й очікувати суду доведеться за ґратами.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 5 травня, суд у Харкові обрав запобіжний захід 22-річному підозрюваному у вбивстві молодих чоловіка та жінки, тіла яких з колото-різаними ранами виявили на Великдень, 2 травня, у квартирі однієї з багатоповерхівок по вулиці Дружби народів.