Подвійне вбивство на Салтівці: поліція затримала підозрюваного (оновлено, фото та відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові оперативники затримали підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка і дівчини, тіла яких з колото-різаними ранами знайшла на Великдень, 2 травня, в квартирі однієї з багатоповерхівок по вулиці Дружби народів мати загиблого.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення керівника Головного управління Нацполіціі в Харківській області Андрія Рубеля в Facebook.

За словами керівника главку, в подвійному вбивстві підозрюється 22-річний харків’янин, знайомий загиблих.

У прес-службі Нацполіції області з посиланням на Андрія Рубеля додали, що за декілька годин у оперативників з’явилася інформація про ймовірну причетність до злочину знайомого загиблих.

“Під час санкціонованого обшуку у нього вдома вилучили речові докази, які направлені на експертне дослідження. Протягом слідчих дій чоловік опору не чинив”, – розповів Андрій Рубель.

Харків’янина затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Тривають необхідні слідчі дії, відпрацьовуються усі можливі версії вбивства. Одна з версій – вбивство через ревнощі.

Найближчим часом суд обере зловмиснику запобіжний захід. Слідство буде наполягати на триманні під вартою без внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 2 травня до поліції повідомили, що в квартирі на вулиці Дружби народів знайдені тіла 29-річного чоловіка і його 24-річної подруги.