На площі Свободи харківські підприємства презентували досягнення (фото)

Сьогодні, 1 травня, на площі Свободи близько 40 підприємств взяли участь у виставці «Харків – місто людей праці».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Зокрема, презентували свої досягнення АТ «Турбоатом», КП «Харківський метрополітен», АТ «ХТЗ», АТ «Світло шахтаря», КП «Тролейбусне депо №3», АТ «ФЕД», ДП «Завод імені В.А. Малишева» та інші комерційні і комунальні підприємства Харкова.

Познайомитися з продукцією та послугами провідних підприємств міста прийшли багато харків’ян. Вони також могли поспілкуватися з потенційними роботодавцями – учасники виставки розповіли про свої вакансії.

Ініціатором виставки виступив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Сьогодні він відвідав виставкові намети всіх підприємств і вручив їх кращим працівникам Подяки міського голови.

«Приємно, що мою ініціативу підтримали багато підприємств міста, і навіть місця не вистачило на площі, щоб розмістити всіх бажаючих. 1 Травня – це День праці, і ми хочемо показати, що Харків має колосальний промисловий потенціал. Сьогодні тут представлені виробники, які випускають високоякісну продукцію, а також комунальні підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста. Тут зібралися люди, які своєю працею прославляють Харків, і за це їм велике спасибі », – зазначив Ігор Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 1 травня в Харкові відбувся парад тролейбусів.