У Лозовій начальницю головної каси відділення Укрпошти відправили під нічний домашній арешт

Начальниці головної каси відділення Укрпошти в Лозовій оголосили про підозру в заволодінні чужим майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК). Участь в крадіжці її підлеглої ще перевіряється.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що начальниця головної каси одного з відділень поштового зв’язку в м. Лозова, зловживаючи своїм службовим становищем, привласнила страховий мішок з грошима, призначеними для виплат пенсій, переказів і грошової допомоги. Відсутність мішка з грошима виявили співробітники установи в селі Слобідське при перевезенні пошти службовим автомобілем.

Сума заподіяних майнових збитків становить 524,4 тис. грн.

Під процесуальним керівництвом Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру начальниці головної каси одного з відділень АТ «Укрпошта» за фактом заволодіння чужим майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Слідчі дії тривають, перевіряється причетність ще однієї співробітниці установи до скоєння вказаного кримінального злочину.

Як повідомляв Харків Times, із заявою про зникнення мішка з грошима 10 квітня в поліцію звернувся начальник цього відділення Укрпошти.