Харків’янка перемогла на міжнародних змаганнях з велоспорту

Фото: dinamo.kharkiv.ua

Харківські спортсмени Ірина Попова і Олександр Коняєв успішно виступили на рейтингових гонках в олімпійському крос-кантрі, які відбулися в Туреччині. Харків’яни завоювали дві золоті та дві срібні медалі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

На гонках другої категорії «Best High Altitude MTB Cup» в змаганнях серед жінок Ірина Попова майже на дві хвилини випередила на фініші найближчу суперницю – росіянку Віру Медведєву. За результатами цієї гонки харків’янка заробила 30 рейтингових очок.

Також Ірина Попова перемогла в гонці першої категорії. Росіянку Олександру Ушакову, яка посіла друге місце, учениця Заслуженого тренера України Романа Коробова випередила на 59 секунд. Ця перемога принесла Ірині 60 рейтингових очок.

У чоловічому крос-кантрі харків’янин Олександр Коняєв двічі фінішував другим. У гонках другої категорії він поступився переможцю – росіянину Івану Філатову 30-ю секундами і отримав 20 залікових балів. У гонці першої категорії тільки на 3 секунди випередити Олександра зміг інший український спортсмен Дмитро Титаренко з Хмельницького. Ці гонки принесли підопічному Романа Коробова 40 рейтингових очок.

Ще одні гонки другої категорії з олімпійського крос-кантрі «MTB Ca’neva Trophy» відбулися в Італії. На цих змаганнях серед юніорок бронзову медаль завоювала харків’янка Марія Сухопалова. Учениця тренера Сергія Трофімова пропустила вперед двох італійок, програвши їм 3,5 і 1,5 хвилини. Третє місце принесло Марії 16 рейтингових очок.

Ще один харківський спортсмен Єгор Волков в обох гонках в Туреччині та в Італії зайняв шості місця в змаганнях серед юніорів.

Як повідомляв Харків Times, Ірина Попова і Олександр Коняєв стали призерами гонки в турецькій Аланії.