Поліція знайшла зброю, з якої на Отакара Яроша застрелили харків’янина

Поліцейські знайшли зброю, з якої 22 лютого цього року в Харкові біля супермаркету в провулку Отакара Яроша, було застрелено 39-річного харків’янина.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними слідства, зловмисник після вбивства сховав пістолет. В рамках розслідування цього злочину оперативники встановили, де може перебувати знаряддя вбивства.

“Поліцейські провели огляд біля одного з будинків в селі Зернове Харківської області, де виявили пістолет «Walther PPS». За результатами експертизи, на пістолеті виявлені сліди 49-річного харків’янина, причетного до вбивства.”, – розповіли у поліції.

Слідчі повідомили стрілку про підозру у вчиненні злочинів, передбачених за ч.1 ст.115 КК (умисне вбивство) і ч.1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

В даний час підозрюваний затриманий і за рішенням суду перебуває під вартою.

Як повідомляв Харків Times, 22 лютого, приблизно о 19.40 у Харкові біля входу в супермаркет АТБ, на провулку Отакара Яроша, 20 пострілом у голову був убитий чоловік. У місті була оголошена спецоперація «Сирена».

За лічені години поліція встановила особу зловмисника. Ним виявився 49-річний раніше судимий харків’янин. У селищі Елітне Харківського району поліція затримала підозрюваного у вбивстві.

23 лютого правоохоронці повідомили ймовірному винуватцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Згідно санкції статті, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.