Площу Свободи закриють для транспорту (оновлено)

Фото: city.kharkov.ua

У зв’язку з проведенням виставки «Харків – місто людей праці» буде заборонено рух транспорту по площі Свободи.

Про це Харків Times повідомили в Харківській міській диспетчерській службі 15-62.

З 10:00 26 квітня до 06:00 30 квітня забороняється рух транспорту по площі Свободи, на ділянці від перехрестя вул. Сумська – вул. Свободи до Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Рух транспорту буде організовано по правій стороні площі Свободи на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера.

Також з 6:00 30 квітня до 10:00 5 травня буде заборонений рух транспорту по пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера. На цей період шлях прямування автобусів №20е, 119е, що проходять по пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера, зміниться наступним чином: – вул. Сумська – пр. Незалежності – пр. Науки і далі за маршрутом.

Крім того, рух транспорту буде заборонений з 5:00 до 19:00 1 травня по вул. Трінклера, на ділянці від пр. Незалежності до пл. Свободи.

У зв’язку з цим автобуси, що проходять по пл. Свободи, на ділянці від вул. Трінклера до узвозу Клочківського, ходитимуть так:

№33е змінить кінцеву зупинку і здійснюватиме висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. м. «Наукова»;

№97е, 270е змінять кінцеву зупинку і шлях прямування до неї: узвіз Клочківський – пр. Незалежності – пр. Науки – ст. м. «Наукова» – пр. Науки – пр. Незалежності – узвіз Клочківській і далі за маршрутом.

Також з 27 квітня по 5 травня буде призупинена робота майданчика для паркування на пл. Свободи – від вул. Трінклера до вул. Сумської.

Як повідомляв Харків Times, до 1 червня 2021 року забороняється рух транспорту по проспекту Московському на ділянці від Гімназійної набережної до вулиці Богдана Хмельницького – автомобілі об’їжджатимуть прилеглими вулицями