У Харкові на парковці згоріли чотири мікроавтобуси і постраждав чоловік

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вночі 24 квітня в результаті пожежі, яка виникла на автостоянці на вулиці Сонячна 2, в Немишлянському районі Харкова, постраждав чоловік. Також вогонь знищив чотири мікроавтобуси і пошкодив трактор JCB.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про нічну пожежу на парковці на номер служби порятунку “101” надійшло о 1:40.

Коли рятувальники приїхали на місце події, полум’я охопило відразу 4 автомобілі: три автомобілі «Мersedes-Benz Sprinter”, і “Ford Transit”, на загальній площі 50м.кв. Також вогонь зачепив трактор JCB – у нього пошкоджено праве заднє крило на площі 0 , 2 м.кв.

Постраждалого під час пожежі 49-річного чоловіка госпіталізували до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. У нього – опіки рук та обличчя.

Протягом 20 хвилин рятувальники локалізували пожежу і повністю загасили її о 3:05. У ліквідації пожежі на автостоянці брали участь два відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах.

Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, вночі, 20 квітня в Київському районі Харкова майже одночасно загорілись легкові автомобілі Subaru Legacy і Toyota Corolla. Крім цього в результаті пожежі постраждав автомобіль Renault Scenic.