У двох районах Харкова до неділі не буде гарячої води

Фото: Вчасно

КП «Харківські теплові мережі» повідомляє, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт з усунення дефекту на магістральному трубопроводі в районі вул. Харківських Дивізій, 9 з 8:00 22 квітня до 20:00 24 квітня 2021 року припинено гаряче водопостачання частини Немишлянського то Індустріального районів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Так, гарячої води немає в частині Немишлянського району, обмеженій пр. Московським, вул. Харківських Дивізій, бул. Юр’єва, вул. Мельникова, вул. Танкопія, проїздом Стадіонним, пр. Петра Григоренка, вул. Маршала Рибалка, вул. Ощепкова, пров. Снігурівським, бул. Богдана Хмельницького.

Всього 278 житлових будинків, 8 дитячих установ, 5 лікувальних установ і 10 шкіл.

В Індустріальному районі гаряче водопостачання припинено на території, обмеженій вул. Біблика і пров. Миру (11 житлових будинків і одна дитяча установа).

Також, за інформацією КП «ХТМ», згідно з графіком планово-профілактичного ремонту, почалися гідравлічні випробування та ремонт тепломагістралі ТМ-96 у Немишлянському районі. У зв’язку з цим до 28 травня припинено гаряче водопостачання в частині району, обмеженій пр. Московським і вул. Маршала Рибалка.

Як повідомляв Харків Times, в котельні заводу «Хартрон» виконують комплекс капітальних ремонтних робіт, тому в частині Київського району Харкова тимчасово немає гарячої води.