Ще одну частину Московського проспекту перекриють

Фото: Харків Times

Сьогодні, 22 квітня, з 19:00 до 8:00 23 квітня буде заборонено рух транспорту по Московському проспекту в районі перехрестя з вулицею Спартака.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з прокладкою зливової каналізації до житлового будинку №97 по пр. Московському.

Об’їзд закритої ділянки організовано прилеглими вулицями: вул. Спартака, вул. Рижівською, вул. Юр’ївською, пров. Рижівським та ін.

У зв’язку з цим автобусний маршрут №249 буде здійснювати об’їзд вказаної ділянки наступним чином:

при русі у бік майдану Конституції: пр. Московський – вул. Спартака – вул. Рижівська – пров. Рижівській – вул. Примерівська – пл. Фейєрбаха – пров. Фейєрбаха – Харківська набережна – пр. Московський і далі за маршрутом;

при русі у бік майдану Захисників України: пл. Конституції – пров. Плетнівський – вул. Кооперативна – пр. Подільський – Гімназійна набережна –  вул. Руставелі – пл. Героїв Небесної Сотні – пр. Московський і далі за маршрутом.

Як повідомляв Харків Times, до 1 червня 2021 року забороняється рух транспорту по проспекту Московському на ділянці від Гімназійної набережної до вулиці Богдана Хмельницького – автомобілі будуть об’їжджати прилеглими вулицями (схема).

У зв’язку з цим автобус №249е курсуватиме за зміненим маршрутом.