Поліція Харкова шукає грабіжника “обмінника” – забрав з каси 1 млн 600 тис гривень (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова встановлює особу чоловіка, який ввечері 20 квітня пограбував обмінний пункт по проспекту Героїв Сталінграда. Зловмисник напав на касирку і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрав з каси 1600000 гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними слідства, коли касир закривала обмінний пункт, до неї підійшов невідомий чоловік і заштовхав її всередину. Нападник вдарив касира в обличчя і, погрожуючи розправою, забрав гроші з каси.

Повідомлення про напад і грабіж надійшло до поліції від постраждалої о 20:10. Жінку з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Після надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз оперативники здійснюють комплекс невідкладних розшукових заходів для затримання грабіжника: відпрацьовують записи з камер зовнішнього відеоспостереження, розташованих поблизу місця злочину, встановлюють свідків події, вивчають вилучені речові докази, вилучені з місця злочину.

Як повідомляв Харків Times, 6 квітня, близько 21:30 двоє невідомих напали на касирку пункту обміну валют в під’їзді її будинку і забрали ключі від обмінника.