На Олексіївці вночі обікрали ломбард (фото)

Сьогодні вночі в Харкові неподалік від станції метро «Перемога» троє зловмисників зламали ломбард, винесли з нього все цінне та зникли на автомобілі. Однак незабаром їх автівку зупинили в Подвірках.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури Харкова трьом чоловікам повідомили про підозру у вчиненні крадіжки зі зломом (ч. 3 ст. 185 КК України).

Слідство встановило, що в ніч на 21 квітня згадана трійця відвідала ломбард біля станції метро «Перемога». Незважаючи на неробочий час, наполегливі громадяни проникли всередину та «заволоділи грошима та ювелірними прикрасами».

Двоє з цієї компанії виламали двері та забрали цінності, третій стояв на стрьомі.

Злодіїв ніхто не потурбував, тому, зробивши свою справу, вони спокійно сіли у машину та поїхали.

За словами власника ломбарду, загальна сума збитків склала близько 300 тис. гривень.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські на виїзді з лісосмуги в селищі Подвірки Дергачівського району Харківської області зупинили Opel Zafira, в якому знаходилися водій і два пасажири.

Обшукавши авто, правоохоронці виявили та вилучили гроші та ювелірні вироби.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 КПК.

Санкція основної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова встановлює особу чоловіка, який ввечері 20 квітня пограбував обмінний пункт на проспекті Героїв Сталінграда. Зловмисник напав на касира і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрав з каси 1,6 млн гривень.