Ударив “Газель”, перекинувся і врізався в Toyota – подробиці смертельного ДТП на вулиці Шевченка (фото)

Фото: Нацполіція у Харківській області

У Харкові поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якому напередодні ввечері, 19 квітня загинув водій Daewoo Lanos і постраждали три людини.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Аварія сталася в районі будинку № 235 на вулиці Шевченка 19 квітня близько 21:10.

Оперативники встановили, що 27-річний водій Daewoo Lanos їхав з боку вулиці Героїв Праці в сторону вулиці Весніна. Під час руху він врізався в їде попереду автомобіль «Газель», що їхала попореду. 35-річний водій якої як раз пригальмовував перед світлофором.

“В результаті зіткнення сталося перекидання легковика. Автомобіль вилетів на смугу зустрічного руху, де зіткнувся зі стоячим перед світлофором автомобілем Toyota Corolla”, – розповіли в поліції.

В результаті ДТП водій Daewoo Lanos від отриманих травм загинув на місці аварії. Лікарі надали медичну допомогу водієві і пасажиру «ГАЗ-31021», а також водієві Toyota Corolla. Вони отримали незначні травми і відмовилися від госпіталізації.

Інформація про аварію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, в потрійному ДТП на вулиці Шевченка загинув водій Lanos.