Нічні пожежі знищили в Харкові Subaru і Toyota (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Цієї ночі, 20 квітня в Київському районі Харкова майже одночасно загорілись легкові автомобілі Subaru Legacy і Toyota Corolla. Крім цього в результаті пожежі постраждав автомобіль Renault Scenic.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Першим загорівся припаркований біля будинку №1 на вул. Борткевича Subaru Legacy. Повідомлення про цю пожежу на номер служби порятунку “101” надійшло о 3:28.

Коли рятувальники прибули на місце події, вогонь охопив близько 4 кв.м. площі авто. Протягом 25 хвилин рятувальники локалізували цю пожежу і в 4:31 повністю загасили.

Друга пожежа сталася о 03:35 на вул. Дача 55 біля будинку № 9. Тут загорілася Toyota Corolla 2008 року випуску на площі 6 кв.м. Також вогонь перекинувся на сусідній автомобіль Renault Scenic і пошкодив в ньому задню частину. Дану пожежу ліквідовано 2 рятувальними підрозділами о 4:27.

Причини виникнення пожеж встановлюються.

За інформацією соцмереж, власнику Toyota Corolla також принесли до квартири траурний вінок.

“Щось дуже незрозуміле відбувається в новобудові на вулиці Дача 55. Спочатку сусідові спалили машину, а потім принесли вінок і написали на стіні “Сепаратизм шкодить здоров’ю””, – повідомляє ХС-Харків в Telegram.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові згоріла припаркована біля приватного будинку «Газель».