Війна в Україні: шість порушень режиму припинення вогню, втрат немає

Протягом минулої доби, 19 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Неподалік Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Південне – ще й з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Біля Майорська російські окупанти здійснили обстріли з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті Пісків противник використав великокаліберні кулемети, підствольні та станкові протитанкові гранатомети.

У районі населеного пункту Зайцеве ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

“Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 20 квітня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Золоте-4 ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Бойових втрат серед наших захисників за поточну добу немає.

Як повідомляв Харків Times, 18 квітня було зафіксовано вісім порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.