Біля згорілих Subaru і Toyota були траурні вінки – поліція почала розслідування (фото)

Фото: Нацполіція у Харківській області

Біля автомобілів Subaru Legacy і Toyota Corolla, які майже одночасно загорілись сьогодні вночі, 20 квітня в Київському районі Харкова, були знайдені траурні вінки. Крім цього невстановлені поки зловмисники зробили написи на під’їздах будинків, біля яких були припарковані згорілі легковики.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Поліцейські Харкова попередньо встановили, що машини загорілися в результаті підпалу. Також правоохоронці з’ясовують, хто приніс вінки і зробив написи на під’їздах.

За даними слідства, знищені вогнем автомобілі належать жінкам. Згоріла на вулиці Дача Toyota Corolla зареєстрована на 42-річну громадянку. На місці пожежі оперативники виявили обгорілий похоронний вінок. Пізніше їм повідомили, що ще один вінок стоїть біля під’їзду, а на стіні – невідомі залишили напис.

Subaru, який згорів на парковці по вулиці Борткевича, належить 31-річній жінці. Також поруч з машиною знаходився вінок.

Інформації внесені до Єдиного обліку Харківського районного управління поліції № 1. З’ясовуються всі обставини подій і особи, причетні до них.

Як повідомляв Харків Times, нічні пожежі знищили в Харкові Subaru і Toyotа. На стіні будинку, де проживає власник Toyotа, невідомі написали «Сепаратизм шкодить здоров’ю».