Українські військові дадуть гідну відсіч російському скаженому псу – Аваков

Фото: hk.npu.gov.ua

Міністр внутрішніх справ, екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков заявив, що на даний час спостерігається найбільша з 2015 року концентрація ворожих сил біля кордонів України.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Аваков заявив про це під час інспекційної поїздки по підрозділах системи МВС уздовж лінії фронту.

Міністр зазначив, що Україна сподівається на дипломатичне врегулювання ескалації. Але при цьому Об’єднані сили готові дати гідну відповідь загарбникові.

«Ми переживаємо не простий період ескалації. Але ми вже не перший рік знаходимось під тиском російського скаженого пса, який стоїть біля наших кордонів. Ми будемо готові. Ми на своїй землі, у нас немає іншого вибору, окрім як захищатися, не залежно від того, як поводитимуться іноземні політики. Ми розраховуємо на дипломатичне урегулювання, але повністю готові до оборони», – заявив Аваков.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, за минулу добу, 18 квітня, було зафіксовано вісім порушень з боку збройних формувань Російської Федерації. Внаслідок ворожого вогню один український захисник загинув, ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 5 січня презентував книгу «2014 Миттєвості харківської весни» про події у Харкові навесні 2014 року.