Держвиконавиця попалася на хабарі за зняття арешту з квартири

Фото: khar.gp.gov.ua

16 квітня після отримання хабара в розмірі 20 тисяч гривень поліцейські затримали державну виконавиця Зміївського районного управління Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м.Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, чиновниця вимагала і отримала гріш від жінки за зняття арешту з її квартири і закриття виконавчого провадження. Після отримання грошей зловмисницю затримали в робочому кабінеті.

Проводиться розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

За інформацією прес-служби Нацполіціі області, у затриманої була спільниця – начальниця райвідділу. Її також затримано. Слідчі повідомили жінкам, що їх підозрюють у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК.

Якщо їхню провину доведуть у суді, то жінки можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, держвиконавця затримали за хабар за дозвіл виїхати за кордон.

Фото: hk.npu.gov.ua