Urban One Klochkivska: максимум комфорту за мінімальну ціну

Компанія “Строй Сіті Девелопмент” продовжує будівництво нового житлового комплексу проекту Urban One. ЖК Klochkivska знаходиться за адресою вул. Клочківська 148Б.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі компанії.

У комплексі представлені квартири бізнес-класу, торгові та офісні приміщення.

Розташування комплексу якнайкраще підкреслює його клас: інфраструктура відповідає навіть найвибагливішим запитам. Поруч з комплексом зручна транспортна розв’язка, завдяки якій можна без зусиль дістатися в будь-яку точку міста. Також в крокової доступності є кілька спорткомплексів, школи, дитячі садки, магазини, розташовані в районі центральних вулиць Харкова.

Апартаменти в ЖК Klochkivska призначені для тих, хто хоче жити в центрі міста, але при цьому не зазнавати труднощів, пов’язаних з життям в серці Харкова. Зокрема, при проектуванні будівлі житлового комплексу було враховано, що він знаходиться поруч з однією з головних транспортних артерій міста, тому форма будівлі а також п’ятикамерні вікна допоможуть уникнути зайвого шуму, і забезпечують комфортне життя в комплексі.

Різноманітність планувань апартаментів здатна задовольнити будь-які потреби – як молодого фахівця, який хоче витрачати мінімум часу на дорогу до офісу, так і великої родини, яка потребує комфортного життя в центрі міста.

В Urban One Klochkivska можна придбати квартири площею від 36 до 64 квадратних метрів за вигідною ціною від 760 USD за кв. м.

Як повідомляв Харків Times, знаменитий іспанський архітектор Мануель Нуньєс-Яновський відвідав Харків і погодився розробити новий проєкт для компанії Строй Сіті Девелопмент.

У Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя. Крім того, триває будівництво одного з перших житлових комплексів з квартирами бізнес-класу ЖК Sumskaya Apartments, який є частиною проекту Urban One від компанії “Строй Сіті Девелопмент”.