У Харкові 11-річний школяр зривав дистанційні уроки

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські Харкова встановили особу зловмисника, причетного до зриву дистанційних занять. Ним виявився 11-річний учень тієї школи, де постійно зривали уроки, що проводяться в режимі відеоконференцій.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За даними поліції, ця школа розташована в Основ’янському районі міста. Педколектив закладу звернувся в поліцію зі скаргою на дезорганізацію навчального процесу і попросив знайти винних.

Співробітники ювенальної превенції встановили, що 11-річний учень цієї школи відкривав третім особам доступ до інтернет-платформи, за допомогою якої проводилися заняття. А ті, в свою чергу, не давали можливості проводити конференції.

Поліцейські провели зі школярем і його батьками профілактичну бесіду з метою недопущення в подальшому порушень дисципліни в навчальному процесі. Відносно батьків учня складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Як повідомляв Харків Times, 15-річний підліток повідомив в поліцію про мінування дитячої поліклініки на Новій Баварії. Після перевірки інформації, яка показала, що повідомлення було помилковим, лжемінер опинився під слідством.