Новим головою Чугуївської РДА призначено колишнього поліцейського

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 15 квітня, підписав розпорядження № 462/2021-рп про призначення головою Чугуївської райдержадміністрації Харківської області Ігоря Анатолійовича Волкова.

Про це Харків Times стало відомо з тексту розпорядження, опублікованого на сайті Президента України.

Попереднім місцем роботи Ігоря Волкова було Сумське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі, де він обіймав посаду заступника начальника управління. А до того новий голова Чугуївської РДА трудився в аналогічному управлінні, але у Харкові й на посаді начальника.

Мабуть, цим можна пояснити те, що у своїй декларації перед вступом на нову посаду Ігор Волков показує дві квартири площею близько 47 кв. м і вартістю трохи більше 630 тисяч гривень кожна, власником яких він став у листопаді 2019 року. Крім того, у власності дружини Волкова Марії Сергіївни є ще одна харківська квартира площею 118 кв. м і вартістю понад 2,5 млн гривень, придбана у квітні того ж 2019 року. У цій квартирі Волков зареєстрований. У власності дружини є також машиномісце загальною площею 15 кв. метрів.

На цьому машномісці, мабуть, міститься автомобіль Porsche Cayenne 2013 р. випуску вартістю 400 тис. гривень. Втім, цей автомобіль не належить подружжю Волкових – їм із червня 2018 року безоплатно користується Марія Волкова, а зареєстрований він на Людмилу Олександрівну Давидову.

Також не належить Волковим й автівка Toyota Camry 2007 р. випуску, якою – також безоплатно – користується сам Ігор Волков. Зареєстрована машина на Волкову Раїсу Миколаївну.

Будемо сподіватися, що на новому місці Ігор Волков зуміє поправити своє матеріальне становище й родина нарешті придбає власний автомобіль.

Як повідомляв Харків Times, Президент України Володимир Зеленський 2 квітня призначив головою Лозівської районної адміністрації Володимира Ромаха. Ромах також виходець з силових структур – до 2015 року він очолював Барвінківський райвідділ міліції.

Наприкінці березня Зеленський призначив нових голів Ізюмської, Красноградської та Куп’янської районних державних адміністрацій Харківської області: Степана Масельського, Віктора Войтенко та Валерія Люботу відповідно. Цікаво, що Валерій Любота – є батьком нардепа від “Слуги народу” Дмитра Люботи.

23 березня колишній керівник Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна повернувся на посаду, яку займав протягом п’яти років. Президент України Володимир Зеленський знову призначив його керувати Харківської РДА.