Нічний клуб на Павловому Полі «замінував» дорослий чоловік

Фото: city.kharkov.ua

Поліцейські встановили особу правопорушника, який «замінував» нічний клуб на вулиці 13 Августа в Харкові. За скоєння злочину йому загрожує від 2 до 6 років ув’язнення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Зловмисником виявився 31-річний житель Харківської області.

13 лютого близько 22:50 до служби «102» надійшло повідомлення про те, що заміновано розважальний заклад, розташований на вулиці 23 Серпня.

Під час огляду прилеглої території вибухових пристроїв або вибухонебезпечних речовин поліцейські не виявили. Приміщення клубу вибухотехніки не оглядали, оскільки воно було зачинено.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що хибне повідомлення про мінування зробив 31-річний житель Харківської області. Навіщо — історія замовчує.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Як повідомляв Харків Times, в той же день і приблизно в той же час підліток «замінував» дитячу поліклініку на Новій Баварії.