Завтра в Харкові почнуть відключати гарячу воду

Фото: Вчасно

КП «Харківські теплові мережі» повідомляє, що у зв’язку з проведенням масштабних ремонтних робіт на певний термін будуть відключені від гарячого водопостачання житлові будинки, школи, лікарні та інші організації в п’яти районах міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Роботи проводитимуться в рамках виконання спільного проекту КП «ХТМ» з Міжнародним банком реконструкції та розвитку і Фондом чистих технологій «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України», який включає такі пункти як виведення з експлуатації локальних котелень та будівництво когенераційних станцій.

У міжопалювальний сезон 2021 запланована комплексна реконструкція котельні «Хартрон» на вул. Академіка Проскури, 1, що включає будівництво когенераційної станції та перекладку труб від котельні та двох ЦТП.

Також реконструюють вісім котелень з тепловою потужністю більше 5 МВт, а одну — побудують наново на місці зруйнованої старої.

Роботи проводитимуться в Холодногірському, Новобаварськомуо, Основ’янському і Слобідському районах міста за адресами: вул. Велика Панасівська, 29; вул. Слов’янська, 8; вул. Петра Свинаренка, 5А; пр. Ново-Баварський, 99А; вул. Юдіна, 2Б; вул. Семінарська, 46; вул. Диспетчерська, 27А; пр. Гагаріна, 199/2.

Повний список адрес абонентів, які підпадають під відключення, можна подивитися тут.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові до кінця 2021 року 117 багатоповерхових житлових будинків обладнають приладами обліку теплової енергії.