У соцмережах “відзначили” легалізацію медичного канабісу мемами щодо Добкіна

Зображення: Олег Скрипник / Facebook

Користувачі соцмереж публікують меми з приводу легалізації в Україні медичного канабісу, головним героєм яких виступає екс-нардеп та колишній голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін.

Про це Харків Times дізнався з дописів у соцмережах.

Раніше у соцмережах Михайло Добкін та його брат неодноразово ставали героями мемів, в яких користувачі соцмереж пов’язували їх зі схильністю до вживання наркотичних засобів.

“Народна творчість, особливо гумор, у нас це явище. Сильніше будь-якої пропаганди. І якщо народ сміється над політиком – все. Не злетить. В Україні є інститут репутації. Народ у нас добрий, хороший – не лається, а частіше саме висміює важливих політиків і чиновників. І ніякі політичні ток-шоу, ніяке хамство і гучні заяви Добкіна вже не допомагають – люди бачать його ось таким. І продовжують сміятися. Це не заважає жити політику і приймати картинні пози, але … шансів на будь-яких виборах у нього ніяких. Тому що ось так непрофесійно, але щиро і швидко його зображує народна творчість. Показово”, – написав на своїй сторінці у Facebook політолог Кирило Сазонов.