У Харкові проведуть фестиваль бізнес-креативу

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій «Create Kharkiv Business Education 2021» та конференція «Instaboom 4.0». Заходи проведуть 9-10 квітня на майданчику «Promodo Hub» по вулиці Отакара Яроша, 18.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради

У перший день, 9 квітня, виступлять представники мистецтва, вуличних культур, івент-індустрії, книжкового бізнесу, IT-сфери, відбудеться презентація Кластера креативних індустрій, а також концерт і майстер-клас з мистецтва барельєфу.

10 квітня пройде конференція «InstaBoom 4.0», присвячена просуванню в соціальних мережах «Instagram», «TikTok», «Сlubhouse» і відеохостингу «Youtube». Для слухачів виступлять фахівці-практики з Харкова і Києва, які розкажуть про діджітал- і відео-маркетинг, SMM і PR, розвиток особистості, біохакінг тощо.

Після тренінгів пройде показ харківських дизайнерів за участю блогерів і виступить DJ. Протягом двох днів на фестивалі працюватимуть фотозоні, а також виставки картин і скульптури.

Серед спікерів заходу: Віль Бакіров (ректор ХНУ імені Каразіна), Галина Падалко (head of PR видавництва Vivat), Сергій Корсунський (посол України в Японії), Лариса Петасюк (заступник міністра культури і інформполітики України), Ігор Горбарук (заступник міністра освіти і науки України ), Анастасія Худякова (харківська художниця, муралістами), Олександр Шкуропат (інфопродюсер, експерт по контент-сценаріями для монетизації інфопродуктов), Максим Максименко (автор проекту і продюсер Prime Orchestra. Засновник, власник і головний виконавчий директор Інтернет-квиток), співачка Garna та багато інших

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися тут.

Початок оффлайн-реєстрації 9 квітня – о 12:00, офіційне відкриття фестивалю – о 13:00.

З програмою заходу можна ознайомитися тут. Приєднатися до події можна буде онлайн на Youtube-каналі «Create Kharkiv».

Організатори – Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.