У Харкові вибух і пожежа на підприємстві (фото, відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні рано вранці на території бетонного заводу на Новій Баварії стався вибух в резервуарі з маслом. Одна людина постраждала, один – загинув.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі управління ДСНС області.

2 квітня о 4:08 на номер «101» надійшло повідомлення про надзвичайну подію, що сталася на виробничому підприємстві, розташованому на території ТОВ «Новобаварський бетон» (вул. Новомосковська, 8 а). Підприємство займалося виготовленням соняшникової олії.

До місця пожежі негайно направили відразу п’ять пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах.

На момент їх прибуття стало відомо, що в металевому ангарі стався вибух резервуару. Внаслідок вибуху будівля була повністю зруйнована. Спостерігалося горіння уламків і залишків обладнання на площі 600 кв. м.

Після оцінки обстановки до місця події додатково викликали ще чотири пожежні автоцистерни та три одиниці спеціальної рятувальної техніки.

На місці пожежі виявлено тіло загиблого працівника 1997 року народження. Ще один робітник, 1983 року народження, отримав опіки обличчя та був госпіталізований до опікового центру Харкова.

Пожежні локалізували вогонь о 5:39. Зараз тривають роботи з остаточної ліквідації локальних місць горіння.

Причина виникнення надзвичайної події встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 лютого виникла пожежа в складському приміщенні на території протезного заводу за адресою: вул. Велика Панасівська, 106. Вогонь майже миттєво охопив значну площу, швидко поширюючись по горючому завантаженню.