Ігор Терехов закликав успішних харків’ян допомогти рідним школам

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 31 березня, відвідав школу № 36, яку колись закінчив, і пообіцяв обладнати в ній новий кабінет і зробити деякий ремонт. Наслідувати свій приклад він закликав усіх успішних харків’ян.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Секретар міськради розповів, що на прохання педколективу обладнає в навчальному закладі новий кабінет біології, зазначив, що школа потребує на заміну вікон і низку інших робіт, а також підкреслив, що під час підготовки шкіл до нового навчального року місто врахує побажання не тільки педагогів, а й батьків.

За словами чиновника, до рідної школи він приїхав, щоб залучити успішних харків’ян до ремонту класів, в яких вони навчалися.

«Випускники, які мають можливість, можуть зробити новий клас у своїй школі – виконати ремонт, купити необхідну техніку. Така ініціатива є у вишах, а ми можемо перейняти її для шкіл. У кожного з нас є шкільні спогади. Тому це хороша ідея. Я точно так зроблю і закликаю всіх, кому небайдужа рідна школа, обладнати сучасні кабінети, в яких хотілося б навчатися», — зазначив Ігор Терехов.

Користуючись нагодою, секретар міськради також нагадав, що міська влада щорічно ремонтує стадіони, класи, санвузли та системи опалення. І повідомив, що вже зустрічався з батьківськими комітетами, які розповідали йому, що ще потрібно зробити в школах і дитячих садах.

Як повідомляв Харків Times, учні та випускники восьми шкіл Харкова стали стипендіатами Президента України.