Жінку, яка після пологів викинула дитину в туалет, підозрюють у замаху на умисне вбивство

Фото: khar.gp.gov.ua

Слідчі повідомили про підозру 39-річній жінці, яка викинула свого новонародженого хлопчика в вигрібну яму громадського туалету біля залізничного вокзалу в селищі Панютине під Лозовою.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Слідство підозрює жінку в замаху на умисне вбивство своєї новонародженої дитини відразу після пологів (ч. 2 ст. 15, ст. 117 КК України). За подібний злочин передбачено два види покарання: або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк

Стосовно підозрюваної в суд направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляв Харків Times, вранці 27 березня в громадському туалеті на залізничній станції в селищі Панютине Лозівського району знайшли новонароджену дитину. загорнуту в пакет. Малюк був у важкому стані, його доставили в реанімаційне відділення Лозівської центральної районної лікарні. медики зуміли стабілізувати стан малюка, зараз його здоров’ю нічого не загрожує.

Народила і викинула дитину в туалет 39-річна жінка, у якої є четверо дітей. Двоє з них повнолітні – їм по 20 років. Спочатку вона заперечувала, що зробила такий жахливий вчинок, але потім зізналася і розкаялася. Запевняла, що хотіла повернутися, але не встигла, приїхали співробітники поліції.