Пограбувавши аптеку й кіоск, харків’янин не зупинився на досягнутому (фото)

Поліція підозрює 32-річного безробітного наркозалежного харків’янина у серії злочинів, серед яких крадіжка в особливо великих розмірах, пограбування та розбійний напад.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Правоохоронці підозрюють, що свій злочинний шлях чоловік почав 21 грудня минулого року, коли вбіг до аптеки на вулиці Гвардійців, Широнінців, приставив ніж до шиї касира й забрав з каси 1300 гривень. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК (розбій).

Наступного разу підозрюваний засвітився на камерах відеоспостереження вже за тиждень, коли 28 грудня увірвався до кіоску на вулиці Героїв Праці та втік звідти, знову прихопивши гроші з каси. Кримінальне провадження було відкрито за ч. 3 ст. 186 КК (грабіж).

Третій раз став для підозрюваного фатальним. Цього разу він вирішив «зіграти по-крупному» й виніс з офісу на проспекті Тракторобудівників майна майже на 650 тисяч гривень. Кримінальне провадження відкрили за ч. 4 ст. 185 КК (крадіжка), а правоохоронці таки затримали ймовірного винуватця.

«Під час слідчих дій була встановлена причетність зловмисника до скоєння ще двох злочинів», – повідомляють у поліції.

Наразі підозрюваний у всіх цих злочинах затриманий, йому повідомили про всі підозри та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За сукупністю гріхів чоловікові загрожує 12 років провести за ґратами.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала двох харків’ян 30 та 36 років за підозрою в тому, що вони серед білого дня вчора, 29 березня, на вулиці Добролюбова, погрожуючи ножем, відібрали в мешканця нашого міста мобільний телефон.