Отримав пробоїну та втратив хід: на Осколі врятували рибалку

Фото: kh.dsns.gov.ua

Бійці ДСНС врятували рибалку, який пробив чоівна посеред річки Оскіл у Куп’янському районі та не міг самостійно дістатися берега.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

29 березня о 13:23 до Служби порятунку «101» зателефонував 22-річний чоловік та розповів, що пробив свого гумового човна на річці Оскіл. Він знаходиться на острівці посередині річки по пояс у воді приблизно на відстані 4 км від селища Ківшарівка Куп’янського району, і не в змозі самостійно дістатися рятівного берега. “Ширина річки у тому місці була біля 40 м, але щоб вийти на сушу, треба було подолати ще біля 200-300 м заплави, яка заросла очеретом, або ж веслувати ще 1 км до найближчого пляжу”, – повідомляють рятувальники.

До місця події виїхали рятувальники з Куп’янська на аварійно-рятувальному автомобілі. Прибувши на місце, вони на двох надувних гумових човнах дістались до хлопця. На той час він вже більше години перебував у холодній воді і встиг отримати переохолодження. “Проте сильний і молодий організм доволі добре впорався з цим. Аби зігрітися, чоловік попросив рятувальників дозволити йому самостійно стати на весла на одному з човнів. Таким чином всі разом дісталися виходу на берег. Після завершення рятувальної операції врятований поїхав додому”, – йдеться у повідомленні.