Обласна влада обіцяє відремонтувати 5,8 км дороги Харків – Липці – Борисівка до кінця квітня

Фото: oblrada.kharkov.ua

Обласна влада обіцяють відремонтувати 5,8 км дороги Харків – Липці – Борисівка в Харківському районі до кінця квітня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі облради.

Зараз дорожники виконують роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття, із заміни основи, укріплення узбіч. Також буде встановлено 11 нових автобусних павільйонів і нанесена дорожня розмітка.

“Загальна протяжність дороги 35 кілометрів. З урахуванням ділянки у 5,8 км, яку планується відремонтувати до кінця квітня, і тієї частини дороги, яка була відремонтована минулого року, загалом буде зроблено 17 км автошляху. Роботи продовжаться і наступного року. Таким чином поступово відремонтуємо повністю всю трасу”, – сказав голова облради Артур Товмасян після ознайомлення з ходом ремонтних робіт.

За його словами, у червні почнеться ремонт дороги через дамбу у селі Глибокому. Також буде встановлено нову огорожу, приведено до ладу територію навколо.

Цього року буде розпочато капітальний ремонт дороги у Вільхівській громаді, на це піде 200 млн грн державних коштів. Роботи також будуть проведені на під’їзді до селища Березівка, повідомив Товмасян.

На прохання місцевих жителів Товмасян приїхав подивитися стан вулиці Зарічної у Липцях. Люди не раз зверталися до нього за допомогою у ремонті. Дорога – постійно у воді, адже знаходиться в низині. Після дощу по ній взагалі не можна ні пройти, ні проїхати.

“Разом із фахівцями прийняли рішення встановити водовідвід, щоб спрямувати потік в інший бік, подалі від будинків. Це те, що можна зробити вже найближчим часом і полегшити людям життя. Далі будемо шукати можливість вирішити питання стосовно того, щоб провести ремонт вулиці”, – сказав Товмасян.