Харків’янин завоював «бронзу» на міжнародному турнірі з боксу

Фото: kharkivoda.gov.uа

Харківський боксер Сергій Горсков став призером міжнародного турніру з боксу «Босфор», який з 16 по 21 березня відбувся в турецькому місті Стамбул.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

У змаганнях взяли участь близько 200 боксерів з 23 країн. Україна була представлена ​​чоловічою та жіночою збірними до 22 років, які завоювали чотири бронзові нагороди. Одна з них на рахунку харківського спортсмена.

Сергій Горсков у ваговій категорії до 91 кг переміг одноголосним рішенням суддів Нурлана Сабірова з Казахстану, але в півфіналі поступився з рахунком 2:3 іншому казахському боксеру Сагайдику Тоганбаєву.

Ще один харківський спортсмен Богдан Толмачов успішно виступав у ваговій категорії до 75 кг. Але в чвертьфіналі роздільним рішенням суддів поступився бронзовому призеру Олімпійських ігор і бронзовому призеру чемпіонату Камрану Шахсуварли з Азербайджану.

Як повідомляв Харків Times, харківський боксер Сергій Горсков завоював золоту медаль на 63-му Міжнародному турнірі з боксу пам’яті Іствана Бочкая, який 5-10 лютого пройшов в місті Дебрецен (Угорщина).