На Новожаново біля ставка організують зону відпочинку

У житловому мікрорайоні по вулиці Власенка облаштують зону відпочинку біля ставка, а також оновлять дитячий та спортивний майданчики.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради з посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

Про комплексний благоустрій території навколо будинків і біля водойми Терехов розповів на зустрічі з жителями мікрорайону по вул. Власенка.

За його словами, в районі будинку № 9, недалеко від ставка, буде створена локація з ігровим і спортивним майданчиками. Там зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки та нове освітлення.

За будинками є невелика водойма, де за радянських часів навіть був пляж. Тепер там з’являться локації для ігор, спорту, відпочинку, красиві лавки, буде виконано озеленення території. Ще ми подивимося, як прочистити це невелике озеро, щоб люди могли там відпочивати», — розповів Ігор Терехов.

Він зазначив, що на прохання жителів буде виконано комплексний благоустрій мікрорайону. Крім створення нової зони відпочинку в цьому році заплановано ремонт під’їздів будинків по вул. Власенка, 9 і 22, ремонт внутрішньоквартальної дороги та тротуарів по вул. Власенка, 8, 10 і 12. Також будуть доукомплектовані дитячі майданчики біля будинків по вул. Власенка, 18 і 22.

Фото: city.kharkov.ua

Як повідомляв Харків Times, 2,7 млрд грн виділено з міського бюджету на ремонт житлового фонду, освітлення вулиць, благоустрій прибудинкових територій.

У Харкові планують відремонтувати в цілому більше 900 ліфтів. Йдеться як про капітальний, так і про поточний ремонт.

У Харкові одночасно ремонтують 220 під’їздів.