“Новий досвід та шлях саморозвитку”: екс-голова Житлобуд-2 очолив іншу компанію

Олександр Конюхов, який 19 років керував “Житлобуд-2” покинув свій пост на початку лютого, щоб очолити харківську компанію-забудовника “Строй Сіті Девелопмент”. Призначення Олександра Конюхова на посаду директора компанії “Строй Сіті Девелопмент” відбулося 12 березня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення сайті компанії

За словами Конюхова, після того, як він полишив посаду у “Житлобуд-2”, отримав відразу кілька пропозицій від різних девелоперів щодо співробітництва, утім обрав саме “Строй Сіті Девелопмент” через креативність підходів до будівництва та цікаві, не схожі на інших проєкти:

“Мене зацікавили принципи роботи компанії “Строй Сіті Девелопмент” та її незвичні для нашого міста проєкти. Мені подобається, що саме ця компанія впроваджує принципи урбаністики, і робить це дуже креативно, – розповів Олександр Конюхов, – Я впевнений, що саме тут, у цій компанії, після більше ніж 30 років роботи у класичному будівництві я отримаю новий досвід та нові шляхи до саморозвитку”

Серед проєктів “Строй Сіті Девелопмент”, які найбільше зацікавили Олександра Конюхова він відзначив Urban City, IT-park Manufactura та High Hills.

Олександр Конюхов – кандидат технічних наук, почесний будівельник України. У компанії “Житлобуд-2” працював із 1991 року, пройшов шлях від майстра до керівника компанії. На цю посаду був призначений у 2003 році. Олександр Конюхов першим у Харкові опанував будівництво житлових будинків за технологією монолітного безригельного каркасу із самонесущими захищающими конструкціями. Під керівництвом Конюхова за останні 10 років введено в експлуатацію низку об’єктів площею більше 305 тисяч квадратних метрів, у тому числі велика частина об’єктів соціально значущої сфери

Як повідомляв Харків Times, знаменитий іспанський архітектор Мануель Нуньєс-Яновський відвідав Харків і погодився розробити новий проєкт для компанії Строй Сіті Девелопмент.

У Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя. Крім того, триває будівництво одного з перших житлових комплексів з квартирами бізнес-класу ЖК Sumskaya Apartments, який є частиною проекту Urban One від компанії “Строй Сіті Девелопмент”.