В Ківшарівці підірвали банкомат і викрали касети з грошима (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Вночі 18 березня в селищі Ківшарівка Харківської області зловмисники підірвали банкомат “Ощадбанку” і вкрали касети з грошима.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Сигналізація банкомату спрацювала о 2:20, і на місце події виїхали оперативники. По прибуттю вони з’ясували, що це не хибний виклик, банкомат було пошкоджено.

Попередньо встановлено, що зловмисники зірвали навісний замок і проникли в будівлю відділення банку. Вони заклали саморобний вибуховий пристрій у шатер у віконці видачі купюр та привели його в дію.

Після цього забрали касети з грошима і втекли з місця події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

За інформацією поліцейських, в результаті вибуху люди не постраждали. Розмір збитків, завданих злодіями, встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 10 квітня, близько 4:30, в Харкові на проспекті Перемоги підірвали банкомат Приватбанку, встановлений на фасаді супермаркету “Дігма” й викрали близько двох мільйонів гривень. За підозрою у скоєнні цього злочину затримали двох чоловіків. Обоє -колишні співробітники поліції.

25 вересня слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо двох чоловіків, які 10 квітня підірвали банкомат у приміщенні магазину по проспекту Перемоги у Харкові.