Завтра на Нових Домах вимкнуть тепло – мінятимуть трубу

Фото: vp.donetsk.ua

Завтра, 17 березня, з 8:00 відключать опалення та гарячу воду для кількох десятків житлових будинків і установ Немишлянського та Індустріального районів Харкова. Це пов’язано з виведенням в ремонт ділянки тепломагістралі ТМ-95 поблизу будинку по вул. Рибалко, 32.

Цей трубопровід введений в експлуатацію близько 40 років тому. Термін його служби закінчився. Якщо не локалізувати проблемну ділянку зараз, може статися раптова відмова системи на 95 тепломагістралі, яка забезпечує теплом і гарячою водою район Нових Домів. Під загрозою також 96 тепломагістраль, яка включає в себе чотири теплорозподільні станції Індустріального району міста.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення комунального підприємства «Харківські теплові мережі».

У Немишлянському районі з 8:00 до 20:00 17 березня виводиться в плановий ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-95 з тимчасовим відключенням опалення в 219 житлових будинках, 6 школах, 5 дитячих і 4 лікувальних установах і трьох відомствах.

Також буде припинено гаряче водопостачання всіх згаданих закладів і більшої частини (175) житлових будинків.

Ділянка відключення обмежена пр. Московським, вул. Харківських дивізій, Рибалка, Ощепкова, бул. Б. Хмельницького, вул. Танкопія, Невельського, Філіппова, Осипенка, Пожарського, Багратіона, Підгорного, пров. Снігурівським та П’ятигорським, пр. Олександрівським.

В Індустріальному районі з 8:00 до 22:00 17 березня виводиться в плановий ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-96 з тимчасовим відключенням опалення в 34 житлових будинках, одній дитячій установі та трьох відомствах.

Ділянка відключення обмежена пр. Олександрівським, вул. С. Потоцького та пров. С. Потоцького. Відключення гарячого водопостачання не планується.

В районі вул. Рибалка, 32 співробітники КП «ХТМ» ремонтуватимуть трубопровід, що подає, діаметром 1020 мм на ковзній опорі.

Погода та правила проведення таких робіт дозволяють проводити їх на мережах зараз з відключенням споживачів від тепла та гарячої води на 12 годин.