На окружній дорозі Харкова зіткнулися чотири автівки: серед постаждалих – двоє дітей (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

На окружній дорозі (на ділянці дороги М-03 км 479+800) 13 березня близько 13:00 зіткнулися чотири автомобілі: Volkswagen Jetta, «ВАЗ-110», MAN та Ford.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“За попередніми даними, 50-річний водій вантажівки MAN не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем “ВАЗ-110″. У подальшому вантажний автомобіль в’їхав у легковики Volkswagen Jetta та Ford”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди із травмами різного ступеня тяжкості до лікарні були доставлені 64-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ-110», а також 33-річна водійка Volkswagen Jetta з двома малолітніми дітьми.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень відділу поліції №2 Харківського районного управління №3. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, 12 березня, приблизно о 13:20 в Харкові на перехресті проспекту Людвіга Свободи і вулиці Ахсарова сталася ДТП за участю автомобіля «швидкої допомоги», в результаті якої постраждали три людини.