Служба автодоріг попереджає водіїв про небезпеку

Фото: sobitie.com.ua

Служба автомобільних доріг Харківської області попереджає водіїв про небезпеку та просить дотримуватися підвищеної обережності на дорогах у ніч з п’ятниці на суботу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської облдержадміністрації.

У ніч з 12 на 13 березня очікується проходження через область атлантичного циклону «Klaus», у зв’язку із чим прогнозуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, а також поривчастий вітер. Температура повітря по області вночі очікується від -7 ° до -2 °.

«У зв’язку з опадами та подальшим переходом температури через 0° С на дорогах області може утворюватися ожеледь, що значно збільшить довжину гальмівного шляху й зменшить керованість автомобілем. Будьте уважні, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки», – попереджає Служба автодоріг.

У разі ускладнення ситуації на автошляхах державного значення громадянам рекомендують цілодобово повідомляти про це за телефоном: (057) 336-83-44.

Як повідомляв Харків Times, за погоду в області сьогодні, 12 березня, був відповідальний гребінь антициклону, який прийшов до нас з північного сходу.