На Салтівці чоловік вбив знайому через її сварку з його дружиною

Фото: dkr_npu

Поліцейські затримали 28-річного харків’янина, який два дні тому в під’їзді будинку підстеріг жінку, жорстоко побив і поранив ножем, а після залишив помирати, забравши сумку та гаманець.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Департаменту карного розшуку Нацполіції.

Ввечері 10 березня 2021 року до поліції подзвонив мешканець Харкова та повідомив, що кілька хвилин тому невідомий чоловік в під’їзді будинку по вулиці Гвардійців Широнінців напав на його сусідку. Негідник утік, прихопивши сумку з особистими речами потерпілої.

Нападник діяв нещадно та холоднокровно: в жінки була різана рана обличчя, множинні колото-різані рани шиї, проникаючі поранення грудної клітки, живота, закритий перелом… Потерпіла померла в лікарні наступного дня, не приходячи до тями.

Провівши оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили, що до жорстокого злочину причетний 28-річний місцевий житель. За попередніми даними, він розправився з жертвою через її сварку з його дружиною.

У реальних мотивах страшного злочину слідчим ще належить розібратися.

Зараз вбивцю затримано, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 187 КК (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Як повідомляв Харків Times, 3 лютого в приміщенні пункту прийому металобрухту виявлено тіло 60-річного співробітника, убитого пострілом в око. При цьому каса пункту була спустошена. За кілька днів поліція знайшла того, хто все це зробив.