До Харкова їдуть 11 нових тролейбусів «Богдан»

Фото: bogdan.ua

З луцького автозаводу «Богдан» до Харкова відправлена партія 12-метрових тролейбусів «Богдан Т70117».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

“Партія із 11 одиниць була відправлена із випередженням термінів, передбачених у контракті з харківським КП «Тролейбусне депо № 3». Ще п’ять тролейбусів готові до відправки і невдовзі будуть доставлені в Харків”, – йдеться у повідомленні.

Договір на постачання 37 тролейбусів «Богдан Т70117» та 12 тролейбусів «Богдан Т90117» був підписаний 12 травня 2020 року. 11 тролейбусів «Богдан Т70117» вже були відправлені з заводу двома партіями – у листопаді 2020 року та у січні 2021 року.

Як і попереднього разу, на ДП «Автоскладальний завод № 1» прибули представники КП «Тролейбусне депо № 3» із Харкова з метою огляду та попереднього приймання машин. Вони побачили, як проходить процес випробування тролейбусів перед відправкою на дільниці кінцевої здачі та діагностики, а також взяли участь в обкатці тролейбусів.

Фото: bogdan.ua

Як повідомляв Харків Times, секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив, що що наступний маршрут, що буде запущений маршрут на П’ятихатки. А до травня також планується запустити новий маршрут на Рогань.