У центрі Харкова злодії вийшли з пограбованої квартири прямо в руки поліції (фото)

У Харкові поліція затримала двох квартирних злодіїв практично на місці злочину. Правопорушниками виявилися безробітні громадяни Вірменії.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

10 березня близько 11:00 до поліції надійшло повідомлення від жительки одного з будинків по вулиці Шота Руставелі про те, що у під’їзд зайшли двоє невідомих чоловіків, які ломляться у квартири. Інший заявник також повідомив, що за тією ж адресою невідомі підібрали ключ, проникли до квартири та винесли з неї ноутбук та інші речі.

Приїхавши на місце виклику, оперативники на сходовому майданчику зустріли двох чоловіків, які щойно вийшли з квартири. Побачивши правоохоронців, чоловіки спробували втекти, але відразу були затримані.

Поліція встановила їх особи. Правопорушниками виявилися безробітні громадяни Вірменії 36 та 45 років. Вони затримані в порядку ст. 208 КПК

У чоловіків вилучено мобільні телефони, цифровий фотоапарат, mp3-плеєр, документи на ім’я одного із заявників, пакет з монетами часів СРСР в кількості 182 штук, орден, медаль, розкладний ніж, розвідний ключ, ноутбук, відмички та інші речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). За санкцією статті зловмисникам загрожує до 6 років тюремного ув’язнення.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові поліцейські затримали 31-річного чоловіка, який понад три роки перебував у розшуку. Він подався в біга після вироку суду, який визнав його винним у стрільбі з пневматичного пістолета під час сварки.