У Лозівському районі Opel вилетів в кювет і перекинувся – загинув водій і 18-річна курсантка ХНУВС (фото)

Фото: Нацполіція в Харківській області

11 березня, приблизно о 2:10 в Лозівському районі, між селами Смирновка і Герсеванівка, сталася ДТП, в якій загинуло двоє людей ще двоє постраждали.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

В аварію потрапив автомобіль Opel, за кермом якого перебував 24-річний житель смт Панютине. За інформацією поліцейських, водій перевищив швидкість, не впорався з керуванням, в результаті чого Opel винесло за межі проїжджої частини, в кювет, де автомобіль перекинувся.

На місці події від отриманих травм загинули водій і 18-річна пасажирка. 19-річну дівчину і хлопця 23 років, сиділи на задніх пасажирських сидіннях, доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомили Харків Times повідомили в прес-службі Харківського національного університету внутрішніх справ, в аварії загинула курсантка 1 курсу факультету № 1 Анастасія Ільченко.

“Пішла з життя молода дівчина, яка добре вчилася, займалася спортом і мріяла служити в Національній поліції України”, – розповіли в університеті.